Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Явно има сили, които диктуват българската външна политика, каза

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Явно има сили, които диктуват българската външна политика, каза
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Явно има сили, които диктуват българската външна политика

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Явно има сили, които диктуват българската външна политика, сподели водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов в предаването " Лице в лице " по БТВ. 

" Против сме левовете да се обръщат в евро. Милиони българи не са съгласни. 

Нашата стопанска система е най-слаба в Европейски Съюз. Влизането в България там в настоящия й тип ще бъде злополука, злополука за стопанската система, за спестяванията на хората. 

В момента служебното държавно управление съставлява себе си и желаеме мнението на президента да разберем той какво мисли.

Трябва да има референдум по въпроса. В българското общество изрично няма подобен косенсус. Повече от 10-20 % от хората не съм видял да желаят въвеждане на еврото. Има боязън и съмнение за унищожаването на българската валута и в този случай се върви против българския народен интерес. 

Явно има сили, които командват българската външна политика, без значение кое държавно управление е на власт. Ако и служебното държавно управление прави същото като предходното, очевидно това е повода. 

Това е нрав, който ни убеждава, че България не може сама да ръководи своята политика. "  

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР